Doornbos racet over afsluitdijk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Magchelina Möller, dochter van autoschadehersteller Alfred Möller, heeft voor de kinderen van stichting geluk en vrijheid in samenwerking met Redbull deze stunt kunnen regelen. De actie is tevens een opwarmertje voor Bavaria City Racing (Monaco aan de Maas) dat zondag in Rotterdam plaatsvindt.

NOOT VAN DE REDACTIE

Het is ons gebleken dat verschillende reacties hieronder en in het bericht over de Kamsteeg Auto Groep van een en dezelfde persoon afkomstig zijn, die onder verschillende namen reageerde. Omdat op deze reacties ook gereageerd is, zou verwijderen verwarring opleveren, we hebben daarom alle namen die deze persoon heeft gehanteerd in xxxx veranderd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.