Megacontrole Athlon Car Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

De controle, die wordt uitgevoerd door Euromaster en Carglass, is trouwens voor de berijders niet zonder risico: ze kunnen een gele of rode kaart krijgen, waarbij de laatste ook een boete oplevert. De hoogte daarvan is afhankelijk van het aantal en de zwaarte van de gebreken.

Voor Athlon is het de eerste keer dat zij een dergelijke grootscheepse controle uitvoeren; de leasemaatschappij verwacht veel informatie te krijgen over de staat van de auto tussen twee beurten in. Ook voor Euromaster is het voor het eerst dat ze op deze schaal op locatie controleren, aldus national carfleet manager Marco Smit. “Op vrijdag controleren we of de banden niet, direct of op termijn moeten worden vervangen. Zaterdag zullen we waar nodig nieuwe banden monteren.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.