Autrans naar Oost-Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

q. onderdelenleverancier Bartfai. Het is de bedoeling dat Hongarije de uitvalsbasis worden voor export naar de andere Oost-Europese landen. Volgens Autrans zorgt de toenemende welvaart in oostelijk Europa voor een sterke groei van het aantal auto’s met automatische transmissie. “Het kan niet anders dan dat de vraag naar onderdelen voor automatische transmissies verder toeneemt”, zegt Jeroen Trapman, directeur van Autrans.

Autrans-Bartfai zal ook transmissie-onderdelen van het Amerikaanse Transtar Industries afzetten. Vorig jaar verwierf Autrans het alleenrecht op de import en distributie van Transtar-producten voor heel Europa.

Autrans is in Nederland een grote speler op zijn terrein: het bedrijf reviseert ongeveer 2.700 automatische en 1.100 handgeschakelde transmissies per jaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.