November-verkopen zeer goed

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het brengt de registraties over elf maanden gezien op dik 471.000 auto’s. Voor december resten er dus nog maar zo’n 9.000 afleveringen om aan de magische grens van 480.000 te komen; dat moet in de huidige vechtmarkt geen probleem meer zijn.

Grande Finale
Duidelijk is dat het marktvolume deze laatste maanden vooral bepaald wordt door de grote volumegedrevenheid van de koplopers. De strijd tussen Opel en Renault duurt onverminderd voort. Mocht Renault de afgelopen weken nog het genoegen van een kleine voorsprong smaken, per eind november ligt Opel weer zo’n 450 auto’s voor. Dat belooft dus nog wat voor de decembermaand. Pas op de allerlaatste dag van het jaar zal duidelijk zijn wie zich de Volumekoning van 2004 mag noemen. En op voorhand geldt: het mag wat kosten. Peugeot lijkt nu definitief af te haken in deze prestigestrijd. De nummer van vorig jaar stevent nu af op een zekere bronzen medaille.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.