Unilease reorganiseert in Brabant

Redactie Redactie
• Laatste update:

De vestiging blijft gebruik maken van de diensten van het Unilease-hoofdkantoor in Rijswijk. In elk accountteam van Oss bevindt zich een zogenaamd ‘virtueel teamlid’ uit Rijswijk voor zaken als inkoop en contractbeheer.
Met zo`n 20.000 contracten is Unilease een van de vijf grootste leasemaatschappijen van Nederland. Het bedrijf werd onlangs volledig eigendom van Athlon Holding, dat al 50 procent van de aandelen bezat. Daarbij werd ook aangekondigd dat Unilease zal worden samengevoegd met Athlon Car Lease (48.000 auto’s).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.