Rover-dealers gaan universeel

Redactie Redactie
• Laatste update:

XPart is de onderdelendivisie van Phoenix Venture Holdings, de moedermaatschappij van MG Rover. Het werd vorig jaar opgezet om de onderdelenvoorziening van de MG Rover organisatie te verzorgen. “Daarbij hebben we voor de naam XPart gekozen omdat van meet af aan duidelijk was dat we een multi-brand assortiment in de markt wilden zetten”, zegt managing director John Parkinson. “Wij verwachten door de block exemption een toename van het aantal universele werkplaatsen. Daarbij wilden we de auto’s van ons eigen merk, die vaak na drie jaar niet meer bij de dealer in onderhoud zijn, langer binnen onze organisatie houden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.