AD: samen occasions kopen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door de deal met Fleetselect kunnen ze nu ex-lease auto’s kopen zonder tussenkomst van de groothandel. Daarnaast verzorgt Fleetselect ook workshops en trainingen voor de AD Autobedrijven. ADN hoopt dat het aankoopadres van een gebruikte auto ook het onderhoudsadres wordt. Op die manier betekent occasionverkoop tevens het veiligstellen van de toekomstige werkplaatsomzet.
Fleetselect treedt op als intermediair voor leasemaatschappijen en fleetwoners. Op de site van Fleetselect worden auto’s uit lease en fleet te koop aangeboden. Bieden gebeurt via internet, waarna de auto’s bij het autobedrijf worden afgeleverd.
AD is de eerste universele keten die gebruik maakt van de diensten van Fleetselect.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.