Glasurit helpt bij alternatief schadeherstel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Lakkenleverancier Glasurit gaat zijn klanten op een andere manier helpen om deze omzetbron aan te boren. Het introduceert binnenkort repairShop, een trainingsprogramma dat met name gericht is op receptionisten bij dealerbedrijven die ook aan schadeherstel doen. Dankzij de training en met behulp van calculatiesoftware moeten zij kleine beschadigingen aan carrosserie, ruiten, dashboards e.d. leren herkennen en de klant snel een calculatie kunnen tonen. In een later stadium zal Glasurit repairShop ook aanbieden aan schadeherstellers.
Volgens Glasurit heeft veertig procent van de auto’s kleine beschadigingen die niet gerepareerd worden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Glasurit helpt bij alternatief schadeherstel | Automotive Online

Glasurit helpt bij alternatief schadeherstel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Lakkenleverancier Glasurit gaat zijn klanten op een andere manier helpen om deze omzetbron aan te boren. Het introduceert binnenkort repairShop, een trainingsprogramma dat met name gericht is op receptionisten bij dealerbedrijven die ook aan schadeherstel doen. Dankzij de training en met behulp van calculatiesoftware moeten zij kleine beschadigingen aan carrosserie, ruiten, dashboards e.d. leren herkennen en de klant snel een calculatie kunnen tonen. In een later stadium zal Glasurit repairShop ook aanbieden aan schadeherstellers.
Volgens Glasurit heeft veertig procent van de auto’s kleine beschadigingen die niet gerepareerd worden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.