Opel actiever in leasing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daar zat een zekere logica in, want SNS Automotive was de partij achter Masterlease, een label dat werd gebruikt door Opel dealers. Samen met GMAC en Opel Nederland gaat SNS Automotive dit label – dat op 2 juni Opel Business Services werd gedoopt – steviger neerzetten. Opel Business Services is overigens een Europees concept dat eerder al in Duitsland, Frankrijk en Polen werd geïntroduceerd. Het biedt een leaseprogramma voor personen- en bedrijfswagens, in financial en operational lease.
De samenwerking met GMAC levert een aantal voordelen op, aldus commercieel directeur Robbert van Muyden van SNS Automotive. “We staan nu veel dichter bij Opel Nederland die op zijn beurt nu ook een steentje gaat bijdragen: hun area managers nemen het leaseprogramma op in hun portefeuille en Opel gaat voor fleet- en leasetrainingen zorgen. Bovendien komen we met een internetcalculatiemodule voor de Opel dealers.”
Van Muyden wil de komende tijd allereerst de Masterlease-dealers omzetten op het nieuwe label. “Daarnaast willen we dealers die nog niet aan leasing doen of die er actiever in willen worden, interesseren voor Opel Business Services.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.