H&P Partners neemt opleidingen Fleet Support over

Redactie Redactie
• Laatste update:

a. Brezan en Euromaster) in de automotive branche actief is geweest, heeft deze overname aangegrepen om een ‘dedicated’ afdeling op te richten: H&P Partners Automotive.
H&P omschrijft het programma van Fleet Support als ‘een unieke mix van pragmatisch opgezette opleidingen en zeer gedegen marktkennis’. Desalniettemin stappen er geen mensen over: “Vanuit Fleet Support krijgen wij uitgebreide ondersteuning op het gebied van de marktkennis”, vertelt Weynand Haijtema van H&P. “Bij de overname zijn wel de inhoud, de filosofie en de manier van werken inbegrepen.”
H&P concentreert zich in eerste instantie op de totale zakelijke marktbewerking. “Wij constateren een enorme leemte tussen datgene wat door de dealers wordt gesuggereerd en de werkelijkheid als het gaat om de bewerking van de zakelijke markt”, zegt Haijtema. Het bedrijf uit Twello heeft geen kant-en-klare trainingen op de plank liggen, maar zegt dat in samenspraak met de klant wordt bepaald welke elementen worden opgenomen in het programma. “Daarbij gaan wij een resultaatsverplichting aan, geen inspanningsverplichting. We gaan net zo lang door totdat er resultaten zijn geboekt.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

H&P Partners neemt opleidingen Fleet Support over | Automotive Online

H&P Partners neemt opleidingen Fleet Support over

Redactie Redactie
• Laatste update:

a. Brezan en Euromaster) in de automotive branche actief is geweest, heeft deze overname aangegrepen om een ‘dedicated’ afdeling op te richten: H&P Partners Automotive.
H&P omschrijft het programma van Fleet Support als ‘een unieke mix van pragmatisch opgezette opleidingen en zeer gedegen marktkennis’. Desalniettemin stappen er geen mensen over: “Vanuit Fleet Support krijgen wij uitgebreide ondersteuning op het gebied van de marktkennis”, vertelt Weynand Haijtema van H&P. “Bij de overname zijn wel de inhoud, de filosofie en de manier van werken inbegrepen.”
H&P concentreert zich in eerste instantie op de totale zakelijke marktbewerking. “Wij constateren een enorme leemte tussen datgene wat door de dealers wordt gesuggereerd en de werkelijkheid als het gaat om de bewerking van de zakelijke markt”, zegt Haijtema. Het bedrijf uit Twello heeft geen kant-en-klare trainingen op de plank liggen, maar zegt dat in samenspraak met de klant wordt bepaald welke elementen worden opgenomen in het programma. “Daarbij gaan wij een resultaatsverplichting aan, geen inspanningsverplichting. We gaan net zo lang door totdat er resultaten zijn geboekt.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.