Toyota-dochter Aisin stelt OE-remdelen beschikbaar voor aftermarket

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
OE-remonderdelen voor Europese en Aziatische voertuigen zijn nu ook verkrijgbaar onder het merk Advics. (Foto: Aisin)

De Japanse onderdelenfabrikant Aisin gaat zijn OE-remonderdelen ook beschikbaar stellen voor de aftermarket. Dit heeft het bedrijf deze week bekendgemaakt. De producten worden onder de naam Advics gelanceerd.

Advics, dat voorheen uitsluitend hydraulische onderdelen aan de aftermarket leverde, staat voor Advanced Intelligent Chassis Systems. De remmen, remblokken, remklauwen, remcilinders, rembekrachtigers en wielcilinders voor Europese en Aziatische voertuigen van Aisin zijn nu dus ook verkrijgbaar onder het merk Advics.

Toyota

De Aisin Group maakt deel uit van de Toyota-groep en bestaat uit zes kernbedrijven. Er werken ongeveer 120 duizend werknemers in 201 dochterondernemingen. Het bedrijf staat wereldwijd naar eigen zeggen op de vijfde plaats als OEM onderdelenleverancier. De Aisin Europe Aftermarket divisie is gevestigd in België.

Steeds meer autofabrikanten breiden hun onderdelengamma voor de aftermarket uit, zoals PSA met Eurorepar.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Toyota-dochter Aisin stelt OE-remdelen beschikbaar voor aftermarket | Automotive Online

Toyota-dochter Aisin stelt OE-remdelen beschikbaar voor aftermarket

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
OE-remonderdelen voor Europese en Aziatische voertuigen zijn nu ook verkrijgbaar onder het merk Advics. (Foto: Aisin)

De Japanse onderdelenfabrikant Aisin gaat zijn OE-remonderdelen ook beschikbaar stellen voor de aftermarket. Dit heeft het bedrijf deze week bekendgemaakt. De producten worden onder de naam Advics gelanceerd.

Advics, dat voorheen uitsluitend hydraulische onderdelen aan de aftermarket leverde, staat voor Advanced Intelligent Chassis Systems. De remmen, remblokken, remklauwen, remcilinders, rembekrachtigers en wielcilinders voor Europese en Aziatische voertuigen van Aisin zijn nu dus ook verkrijgbaar onder het merk Advics.

Toyota

De Aisin Group maakt deel uit van de Toyota-groep en bestaat uit zes kernbedrijven. Er werken ongeveer 120 duizend werknemers in 201 dochterondernemingen. Het bedrijf staat wereldwijd naar eigen zeggen op de vijfde plaats als OEM onderdelenleverancier. De Aisin Europe Aftermarket divisie is gevestigd in België.

Steeds meer autofabrikanten breiden hun onderdelengamma voor de aftermarket uit, zoals PSA met Eurorepar.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.