‘Distributie bandenmerk Lassa naar TTI Tyre Trading’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
TTI is distributeur van Lassa. (Foto: TTI)

Bandendistributeur TTI Tyre Trading is sinds dit jaar distributeur van het Turkse bandenmerk Lassa. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Tot begin dit jaar was S&H Tyres distributeur van het merk. TTI is een in binnen- en buitenland opererende groothandel in banden voor personenauto’s, bestelwagens en motorfietsen. Naast de groothandelsactiviteiten is het ook distributeur van onder andere Falken, Avon, Lassa, Sailun, T-Tyre, Tecnica, Torque, Vitour en Black Arrow.

Over de reden van de overstap van S&H Tyres naar TTI worden geen mededelingen gedaan. Lassa is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

‘Distributie bandenmerk Lassa naar TTI Tyre Trading’ | Automotive Online

‘Distributie bandenmerk Lassa naar TTI Tyre Trading’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
TTI is distributeur van Lassa. (Foto: TTI)

Bandendistributeur TTI Tyre Trading is sinds dit jaar distributeur van het Turkse bandenmerk Lassa. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Tot begin dit jaar was S&H Tyres distributeur van het merk. TTI is een in binnen- en buitenland opererende groothandel in banden voor personenauto’s, bestelwagens en motorfietsen. Naast de groothandelsactiviteiten is het ook distributeur van onder andere Falken, Avon, Lassa, Sailun, T-Tyre, Tecnica, Torque, Vitour en Black Arrow.

Over de reden van de overstap van S&H Tyres naar TTI worden geen mededelingen gedaan. Lassa is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.