Doyen Auto Nederland verder als Autodistribution Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Kees Willemsen. (Foto: AD)

Onderdelendistributeur Doyen Auto Nederland gaat verder als Autodistribution Nederland. Dat meldt het bedrijf vanochtend. 

Vorig jaar introduceerde Doyen Auto het grossiers- en garageconcept AD opnieuw op de Nederlandse markt. “Het is een logische stap om ook Doyen Auto Nederland aan te passen naar Autodistribution Nederland”, zegt  Kees Willemsen, salesdirector van Autodistribution Nederland.

Autodistribution Nederland blijft onderdeel van Doyen Auto Corporate.

“Met een eenduidige naam en uitstraling tonen we dat we als distributeur, grossier en garage één team zijn. Als team zijn we herkenbaar in binnen – en buitenland en werken we samen met een focus op groei”, aldus Willemsen.

In België werd al eerder gestart met de uitrol van de formule, nadat de merkrechten waren overgenomen van Partspoint. Sinds Partspoint onderdeel uitmaakt van de Alliance Automotive Group zijn de banden met Autodistribution International verbroken. Doyen is onderdeel van Parts Holding Europe (dat eigenaar is van Autodistribution).

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.