Molco Car Parts sluit zich aan bij VASS

Jeroen Vos Jeroen Vos
Molco Car Parts heeft zich aangesloten bij VASS. (Foto: Molco Car Parts)

Onderdelenleverancier Molco Car Parts heeft zich aangesloten bij Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS). Dat maken het inkoopcollectief en het kennisplatform vandaag bekend.

De onderdelenleverancier verwacht dankzij de samenwerking met VASS meer klanten te krijgen, geeft Marco Brinkers, new business manager van Molco Car Parts, aan. “De beginselen van VASS, samen sterk, passen goed bij Molco”, aldus Brinkers.Lees hier het interview met Pim van ’t Hoenderdaal, directeur bij Molco: ‘Wij springen in het gat dat anderen laten vallen.’

Volgens Mirjam van der Rijt, directeur van VASS, biedt de samenwerking voordelen voor leden van het platform. Dit voordeel bestaat uit een gezamenlijke bonus van 3 procent van het totaal aantal bestellingen, die de leden achteraf krijgen uitgekeerd.

Molco Parts levert originele en aftermarket onderdelen voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Het assortiment omvat meer dan 1,3 miljoen items, verdeeld over 400 artikelgroepen en meer dan 250 merken. Hierbij zijn de onderdelen van het eigen merk Palidium en Ashuki inbegrepen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Molco Car Parts sluit zich aan bij VASS | Automotive Online

Molco Car Parts sluit zich aan bij VASS

Jeroen Vos Jeroen Vos
Molco Car Parts heeft zich aangesloten bij VASS. (Foto: Molco Car Parts)

Onderdelenleverancier Molco Car Parts heeft zich aangesloten bij Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS). Dat maken het inkoopcollectief en het kennisplatform vandaag bekend.

De onderdelenleverancier verwacht dankzij de samenwerking met VASS meer klanten te krijgen, geeft Marco Brinkers, new business manager van Molco Car Parts, aan. “De beginselen van VASS, samen sterk, passen goed bij Molco”, aldus Brinkers.Lees hier het interview met Pim van ’t Hoenderdaal, directeur bij Molco: ‘Wij springen in het gat dat anderen laten vallen.’

Volgens Mirjam van der Rijt, directeur van VASS, biedt de samenwerking voordelen voor leden van het platform. Dit voordeel bestaat uit een gezamenlijke bonus van 3 procent van het totaal aantal bestellingen, die de leden achteraf krijgen uitgekeerd.

Molco Parts levert originele en aftermarket onderdelen voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Het assortiment omvat meer dan 1,3 miljoen items, verdeeld over 400 artikelgroepen en meer dan 250 merken. Hierbij zijn de onderdelen van het eigen merk Palidium en Ashuki inbegrepen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.