Autotechnica verplaatst naar mei 2021

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Autotechnica

De twintigste editie van de AutoTechnica  en de beurs Service Station & Car Wash, die van 4 tot en met 7 oktober 2020 in de Brussels Expo zouden plaatsvinden, is opnieuw uitgesteld. Dat meldt de organisatie zojuist.

De beurs stond voor maart gepland, maar werd uitgesteld vanwege de lockdowns als gevolg van het coronavirus. “
De Belgische overheid geeft, op dag van dit schrijven, géén enkele zekerheid, of een (vak)beurs in oktober 2020 zou mogen doorgaan en-of in welke omstandigheden”, schrijft de beursorganisator nu aan zijn relaties, die 450 exposanten verwacht. De Autotechnica vindt nu plaats van 2 tot en met 5 mei 2021.

Gisteren werd ook de Italiaanse Autopromotec verplaatst, naar 2022.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Autotechnica verplaatst naar mei 2021 | Automotive Online

Autotechnica verplaatst naar mei 2021

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Autotechnica

De twintigste editie van de AutoTechnica  en de beurs Service Station & Car Wash, die van 4 tot en met 7 oktober 2020 in de Brussels Expo zouden plaatsvinden, is opnieuw uitgesteld. Dat meldt de organisatie zojuist.

De beurs stond voor maart gepland, maar werd uitgesteld vanwege de lockdowns als gevolg van het coronavirus. “
De Belgische overheid geeft, op dag van dit schrijven, géén enkele zekerheid, of een (vak)beurs in oktober 2020 zou mogen doorgaan en-of in welke omstandigheden”, schrijft de beursorganisator nu aan zijn relaties, die 450 exposanten verwacht. De Autotechnica vindt nu plaats van 2 tot en met 5 mei 2021.

Gisteren werd ook de Italiaanse Autopromotec verplaatst, naar 2022.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.