Deckx volgt Peeters op als directeur a.i. bij ZF Services Benelux

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
ZF heeft een nieuwe managing director gevonden in de persoon van Wim Deckx (foto: ZF)

ZF Services Benelux heeft Wim Deckx aangesteld als interim managing director van ZF Services Benelux. Hij volgt Sander Peeters op, die sinds 1 juni een andere functie heeft binnen de ZF Groep. “Met Wim Deckx waarborgt de ZF Aftermarket organisatie zijn strategie om prioriteit te geven aan klantgerichtheid en klanttevredenheid op de vestigingen in Delfgauw, Brussel en Vilvoorde”, schrijft het bedrijf.

Deckx blijft daarnaast verantwoordelijk voor de divisies Non-Automotive en Specific OE Business binnen ZF Aftermarket.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.