Opschakelen | Pieter Bos – algemeen directeur Automotive Ronald Morien

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je werkte ruim 11 jaar bij de politie en keert nu terug in de autobranche. Waarom?

Ik was teamleider bij de garagewerkplaats van het korps nationale politie in Amsterdam en later wagenparkbeheerder, maar door een reorganisatie ging de uitdaging van mijn functie verloren. Deze vacature bij Morien kwam precies op het goede moment. Mijn ouders en ik hadden een een Peugeot-dealerschap in Alphen aan den Rijn. Uiteindelijk hebben we dat verkocht en ben ik bij de politie gaan werken.

Kende je het bedrijf Morien al?

Jazeker, bij de politie maakten we veel gebruik van Morien voor gereviseerde versnellingsbakken en motoren.

Wat ga je precies doen?

Na het overlijden van Ronald Morien in 2016 lag de leiding in handen van Marianne Tromp en Rudolf de Beer. Toen Marianne het bedrijf in januari verliet, werd een nieuw functieprofiel opgesteld voor een algemeen directeur. Voor die rol ben ik aangenomen, Rudolf is commercieel verantwoordelijk. Rudolf en Marianne hebben ontzettend hard gewerkt om alles in goede banen te leiden na het overlijden van Ronald, maar de schok is nog altijd door het hele bedrijf voelbaar. Het is is mooi bedrijf met potentie om verder door te groeien.

Opschakelen | Pieter Bos – algemeen directeur Automotive Ronald Morien | Automotive Online

Opschakelen | Pieter Bos – algemeen directeur Automotive Ronald Morien

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je werkte ruim 11 jaar bij de politie en keert nu terug in de autobranche. Waarom?

Ik was teamleider bij de garagewerkplaats van het korps nationale politie in Amsterdam en later wagenparkbeheerder, maar door een reorganisatie ging de uitdaging van mijn functie verloren. Deze vacature bij Morien kwam precies op het goede moment. Mijn ouders en ik hadden een een Peugeot-dealerschap in Alphen aan den Rijn. Uiteindelijk hebben we dat verkocht en ben ik bij de politie gaan werken.

Kende je het bedrijf Morien al?

Jazeker, bij de politie maakten we veel gebruik van Morien voor gereviseerde versnellingsbakken en motoren.

Wat ga je precies doen?

Na het overlijden van Ronald Morien in 2016 lag de leiding in handen van Marianne Tromp en Rudolf de Beer. Toen Marianne het bedrijf in januari verliet, werd een nieuw functieprofiel opgesteld voor een algemeen directeur. Voor die rol ben ik aangenomen, Rudolf is commercieel verantwoordelijk. Rudolf en Marianne hebben ontzettend hard gewerkt om alles in goede banen te leiden na het overlijden van Ronald, maar de schok is nog altijd door het hele bedrijf voelbaar. Het is is mooi bedrijf met potentie om verder door te groeien.