Brezan neemt Vink Automaterialen over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Brezan

“De overname van Vink past in onze strategie om de regie over het Brezan-netwerk over te nemen, daar waar mogelijk”, aldus Cor Baltus, ceo van Brezan, in een persbericht. Baltus benadrukt dat Vink met twee locaties in de regio Utrecht een ‘strategische meerwaarde in het netwerk’ heeft. 

Brezan, onderdeel van de Partspoint Group, telt nu 124 verkooppunten, waaronder 106 eigen vestigingen. Onlangs nam het bedrijf ook de voormalige franchisevestigingen Brezan Ulft en Ede over.

Vink Automaterialen was 26 jaar franchisenemer van de Brezan-formule. “De tijd is gekomen om me te richten op andere zaken. Daarom heb ik besloten de vestigingen over te dragen aan Brezan Nederland”, aldus eigenaar Gert Vink. De medewerkers blijven werkzaam bij de vestigingen.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Brezan neemt Vink Automaterialen over | Automotive Online

Brezan neemt Vink Automaterialen over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Brezan

“De overname van Vink past in onze strategie om de regie over het Brezan-netwerk over te nemen, daar waar mogelijk”, aldus Cor Baltus, ceo van Brezan, in een persbericht. Baltus benadrukt dat Vink met twee locaties in de regio Utrecht een ‘strategische meerwaarde in het netwerk’ heeft. 

Brezan, onderdeel van de Partspoint Group, telt nu 124 verkooppunten, waaronder 106 eigen vestigingen. Onlangs nam het bedrijf ook de voormalige franchisevestigingen Brezan Ulft en Ede over.

Vink Automaterialen was 26 jaar franchisenemer van de Brezan-formule. “De tijd is gekomen om me te richten op andere zaken. Daarom heb ik besloten de vestigingen over te dragen aan Brezan Nederland”, aldus eigenaar Gert Vink. De medewerkers blijven werkzaam bij de vestigingen.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.