In 9 stappen naar de beste hefbrug voor uw bedrijf

Steeds vaker kiezen garagebedrijven bij verbouw of nieuwbouw voor stempelhefbruggen: mooi, clean en ruimtebesparend. Er passen meer bruggen op een werkplaatsvloer en monteurs hebben nooit meer last van onhandige kolommen. Maar er zijn vele soorten en smaken. Hoe vind je de beste voor jouw bedrijf?

Stempelbruggen zijn bijzonder fraai en ‘clean’. Niet voor niets kiezen veel merkdealers voor stempelbruggen: ze versterken het kwaliteitsimago. Maar er zijn ook hele rationele voordelen boven een traditionele twee- of vierkoloms brug:

  • Efficiënt gebruik van werkplaatsruimte.
  • Weinig kans op schade bij oprijden voertuig.
  • Voertuig veel beter toegankelijk, zowel in onderste en bovenste positie.
  • Zeer stil en onderhoudsvriendelijk door de hydraulische aandrijving.

In deze whitepaper zetten we alle voors en tegens op een rijtje. Want er bestaan nogal wat verschillen in uitvoering. En terwijl de meeste kopers vooral naar het gebeuren boven de grond kijken, richten wij de focus op de techniek ónder de grond. Want daar zitten de grote verschillen. Om te beginnen al in prijs: doordat voor het plaatsen van stempelbruggen grondwerk nodig is, moeten de kosten van de aannemer worden opgeteld bij de prijs van de brug. En dan blijkt dat het ene systeem veel minder grondwerk en fundamenten nodig heeft dan andere systemen – tot heipalen aan toe.

Vul hiernaast uw gegevens in en ontvang gratis de whitepaper over hoe u in 9 stappen bepaalt welke brug het best bij uw bedrijf past!

In 9 stappen naar de beste hefbrug voor uw bedrijf | Automotive Online

In 9 stappen naar de beste hefbrug voor uw bedrijf

Steeds vaker kiezen garagebedrijven bij verbouw of nieuwbouw voor stempelhefbruggen: mooi, clean en ruimtebesparend. Er passen meer bruggen op een werkplaatsvloer en monteurs hebben nooit meer last van onhandige kolommen. Maar er zijn vele soorten en smaken. Hoe vind je de beste voor jouw bedrijf?

Stempelbruggen zijn bijzonder fraai en ‘clean’. Niet voor niets kiezen veel merkdealers voor stempelbruggen: ze versterken het kwaliteitsimago. Maar er zijn ook hele rationele voordelen boven een traditionele twee- of vierkoloms brug:

  • Efficiënt gebruik van werkplaatsruimte.
  • Weinig kans op schade bij oprijden voertuig.
  • Voertuig veel beter toegankelijk, zowel in onderste en bovenste positie.
  • Zeer stil en onderhoudsvriendelijk door de hydraulische aandrijving.

In deze whitepaper zetten we alle voors en tegens op een rijtje. Want er bestaan nogal wat verschillen in uitvoering. En terwijl de meeste kopers vooral naar het gebeuren boven de grond kijken, richten wij de focus op de techniek ónder de grond. Want daar zitten de grote verschillen. Om te beginnen al in prijs: doordat voor het plaatsen van stempelbruggen grondwerk nodig is, moeten de kosten van de aannemer worden opgeteld bij de prijs van de brug. En dan blijkt dat het ene systeem veel minder grondwerk en fundamenten nodig heeft dan andere systemen – tot heipalen aan toe.

Vul hiernaast uw gegevens in en ontvang gratis de whitepaper over hoe u in 9 stappen bepaalt welke brug het best bij uw bedrijf past!