Bridgestone installeert nieuw Europees directieteam

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Adams werkt sinds 1997 bij Bridgestone en was tot nu toe directeur van de Consumer Business Unit voor de West-Europese Regio (Benelux en Frankrijk). Hij volgt Timothy Manuel op die is vertrokken naar het VK om managing director te worden bij Toyota-Lexus.

Paolo Ferrari is afkomstig van Pirelli waar hij ceo was van Pirelli Latijns Amerika. Ferrari is de opvolger van Franco Annunziato die in januari startte als ceo van Bridgestone China Asia Pacific. Beide directieleden werken vanuit het Europese hoofdkantoor van Bridgestone in Brussel.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Bridgestone installeert nieuw Europees directieteam | Automotive Online

Bridgestone installeert nieuw Europees directieteam

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Adams werkt sinds 1997 bij Bridgestone en was tot nu toe directeur van de Consumer Business Unit voor de West-Europese Regio (Benelux en Frankrijk). Hij volgt Timothy Manuel op die is vertrokken naar het VK om managing director te worden bij Toyota-Lexus.

Paolo Ferrari is afkomstig van Pirelli waar hij ceo was van Pirelli Latijns Amerika. Ferrari is de opvolger van Franco Annunziato die in januari startte als ceo van Bridgestone China Asia Pacific. Beide directieleden werken vanuit het Europese hoofdkantoor van Bridgestone in Brussel.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.