Brezan-franchisenemer stapt over op AD

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bijma zegt al enige tijd de behoefte te hebben om zelfstandiger te gaan opereren. “Dit heeft te maken met een veranderende markt en de sterk uiteenlopende behoeften van onze klanten. AD Benelux biedt in die zin een geschikte vorm van ondersteuning; als onafhankelijke grossier kunnen we dankzij een grotere flexibiliteit namelijk snel en adequaat reageren.”

Familie
AD Benelux werd begin vorig jaar overgenomen door Partspoint, het moederbedrijf van Brezan. “We zullen Piet Bijma gaan missen”, zegt Frank Doorenbos, commercieel directeur Brezan. “Een uitstekende franchiseondernemer die veel heeft bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van Brezan. Gelukkig blijft Piet in de Partspoint Group-familie en ik wens hem als onafhankelijke grossier heel veel succes.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Brezan-franchisenemer stapt over op AD | Automotive Online

Brezan-franchisenemer stapt over op AD

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bijma zegt al enige tijd de behoefte te hebben om zelfstandiger te gaan opereren. “Dit heeft te maken met een veranderende markt en de sterk uiteenlopende behoeften van onze klanten. AD Benelux biedt in die zin een geschikte vorm van ondersteuning; als onafhankelijke grossier kunnen we dankzij een grotere flexibiliteit namelijk snel en adequaat reageren.”

Familie
AD Benelux werd begin vorig jaar overgenomen door Partspoint, het moederbedrijf van Brezan. “We zullen Piet Bijma gaan missen”, zegt Frank Doorenbos, commercieel directeur Brezan. “Een uitstekende franchiseondernemer die veel heeft bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van Brezan. Gelukkig blijft Piet in de Partspoint Group-familie en ik wens hem als onafhankelijke grossier heel veel succes.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.