AutovakRAI reduceert deelnamekosten

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bijeenkomst was mede bedoeld om de zeven equipmentleveranciers die onlangs afhaakten, alsnog over de streep te trekken. Er waren zestig partijen op de bijeenkomst aanwezig. “We willen partijen helpen die het moeilijk hebben, maar ook loyale klanten belonen”, aldus Fernand Molenschot van de organisatie.

Deelnemers kunnen ook gebruik maken van een standaard standbouw van de RAI. “Dit betekent een kostenreductie van minimaal vijftig procent”, aldus Molenschot. “Het is te laat om het concept volledig om te gooien, maar we begrijpen dat iedereen het moeilijk heeft; dat geldt ook voor ons. We hebben vanavond besloten de pijn gezamenlijk te dragen. We laten ons deze AutovakRAI niet van het brood eten. Het worden geen gouden kranen, maar het publiek krijgt een goede beurs.”

Deze zeven afhakers (Stovis Equipment, Mubrau, Maha, Lebon & Gimbrair, Saarloos, Hamer Installatietechniek en Explora) kunnen uiterlijk dinsdag laten weten of ze alsnog deelnemen aan de beurs.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

AutovakRAI reduceert deelnamekosten | Automotive Online

AutovakRAI reduceert deelnamekosten

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bijeenkomst was mede bedoeld om de zeven equipmentleveranciers die onlangs afhaakten, alsnog over de streep te trekken. Er waren zestig partijen op de bijeenkomst aanwezig. “We willen partijen helpen die het moeilijk hebben, maar ook loyale klanten belonen”, aldus Fernand Molenschot van de organisatie.

Deelnemers kunnen ook gebruik maken van een standaard standbouw van de RAI. “Dit betekent een kostenreductie van minimaal vijftig procent”, aldus Molenschot. “Het is te laat om het concept volledig om te gooien, maar we begrijpen dat iedereen het moeilijk heeft; dat geldt ook voor ons. We hebben vanavond besloten de pijn gezamenlijk te dragen. We laten ons deze AutovakRAI niet van het brood eten. Het worden geen gouden kranen, maar het publiek krijgt een goede beurs.”

Deze zeven afhakers (Stovis Equipment, Mubrau, Maha, Lebon & Gimbrair, Saarloos, Hamer Installatietechniek en Explora) kunnen uiterlijk dinsdag laten weten of ze alsnog deelnemen aan de beurs.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.