AutoCrew start met 15 bedrijven

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op dit moment wordt gewerkt aan een eisenpakket voor de deelnemers. Geen grossier Een belangrijk verschil met uniGar, het garageconcept dat door onderdelenimporteur Havam Automotive B.V. wordt ondersteund, is dat de grossier geen rol van betekenis speelt in de AutoCrew-organisatie. “De AutoCrew-garage wordt direct gekoppeld aan de auto-industrie”, zegt verkoopleider Marc Hendrickx van Havam. “AutoCrew wordt o.a. ondersteund door Lemförder, Beru, Textar, Hella en Sachs. Die ondernemingen hebben het concept ontwikkeld en zij sturen direct de autobedrijven aan.” Havam, dat in april van dit jaar een magazijn in Hoogeveen in gebruik nam, werft nu ook autobedrijven in Friesland aan voor deelname aan uniGar. “We zijn met een aantal Friese autobedrijven in gesprek. Het zou kunnen dat ook daar potentiële AutoCrew-deelnemers tussen zitten”, zegt Hendrickx. In Duitsland heeft AutoCrew zeshonderd aangesloten autobedrijven. In Zwitserland, Oostenrijk en Polen zijn er nog eens honderd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.