Garage Braat in Oosterhout stopt ermee

Bedrijfsbeëindiging • Garage Braat zat meer dan twintig jaar op de huidige locatie in Oosterhout.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(Foto: Shutterstock)

Universeel autobedrijf Garage Braat in Oosterhout sluit op 28 juni zijn deuren. Eigenaar Gerard Braat (66) verkocht zijn pand aan woningcorporatie Thuisvester die op het perceel, waar ook andere bedrijven zijn gevestigd, meerdere woontorens gaat bouwen. Dit meldt BN/De Stem.

Garage Braat zat meer dan twintig jaar op de huidige locatie aan de Esdoornlaan in Oosterhout. Anderhalf jaar geleden verkocht Gerard Braat zijn bedrijf aan Thuisvester. “Ik ben 66 jaar, kreeg nu een goede prijs. Het is goed zo,” vertelt Braat, die ‘zijn hele leven’ in de auto’s zat aan lokale krant BN/De Stem.

De showroom, waar altijd zo’n vijftig auto’s stonden, is inmiddels bijna leeg. Het personeel is ‘onder de pannen’. “Ik stop nu iets eerder dan mijn pensioendatum, waardoor ze nog wat geld meekrijgen. Ze komen makkelijk aan de bak,” eindigt Braat.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Meer lezen over Bedrijfsbeëindiging en Garage Braat

Garage Braat in Oosterhout stopt ermee | Automotive Online

Garage Braat in Oosterhout stopt ermee

Bedrijfsbeëindiging • Garage Braat zat meer dan twintig jaar op de huidige locatie in Oosterhout.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(Foto: Shutterstock)

Universeel autobedrijf Garage Braat in Oosterhout sluit op 28 juni zijn deuren. Eigenaar Gerard Braat (66) verkocht zijn pand aan woningcorporatie Thuisvester die op het perceel, waar ook andere bedrijven zijn gevestigd, meerdere woontorens gaat bouwen. Dit meldt BN/De Stem.

Garage Braat zat meer dan twintig jaar op de huidige locatie aan de Esdoornlaan in Oosterhout. Anderhalf jaar geleden verkocht Gerard Braat zijn bedrijf aan Thuisvester. “Ik ben 66 jaar, kreeg nu een goede prijs. Het is goed zo,” vertelt Braat, die ‘zijn hele leven’ in de auto’s zat aan lokale krant BN/De Stem.

De showroom, waar altijd zo’n vijftig auto’s stonden, is inmiddels bijna leeg. Het personeel is ‘onder de pannen’. “Ik stop nu iets eerder dan mijn pensioendatum, waardoor ze nog wat geld meekrijgen. Ze komen makkelijk aan de bak,” eindigt Braat.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Meer lezen over Bedrijfsbeëindiging en Garage Braat