Smeets Autogroep eerste dealer die Mercedes VansPro-trainingsprogramma afrondt

Smeets Autogroep • Volgens het bedrijf is het behalen van het 4-jarige VanPro-programma het “felbegeerde ontbrekende puzzelstukje”.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Smeets-vestiging in Venlo. (Foto: Smeets Autogroep).

Smeets Autogroep rondt als eerste Europese dealer het 4-jarige VanPro-programma van Mercedes af. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Binnen het trainingsprogramma worden dealers geauditeerd op hun kwaliteit met betrekking tot de dienstverlening van de Mercedes-Benz Vans-klanten. De toetsing betreft sales en aftersales. Daarnaast vereist het programma een digitale transitie. “Deze transitie dient middels een plan digitaal transformatieplan te worden geborgd en jaarlijks te worden herzien ten aanzien van de reeds gerealiseerde en nog te nemen digitale ontwikkelingen”, zegt Bram van Breda, marketingmanager bij Smeets Autogroep.

Van Breda laat weten trots te zijn met het behalen van het “felbegeerde ontbrekende puzzelstukje”. Smeets Autogroep is een officiële dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagen en telt vier vestigingen, in Eindhoven, Venlo, Ittervoort en Heerlen.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Meer lezen over Smeets autogroep

Smeets Autogroep eerste dealer die Mercedes VansPro-trainingsprogramma afrondt | Automotive Online

Smeets Autogroep eerste dealer die Mercedes VansPro-trainingsprogramma afrondt

Smeets Autogroep • Volgens het bedrijf is het behalen van het 4-jarige VanPro-programma het “felbegeerde ontbrekende puzzelstukje”.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Smeets-vestiging in Venlo. (Foto: Smeets Autogroep).

Smeets Autogroep rondt als eerste Europese dealer het 4-jarige VanPro-programma van Mercedes af. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Binnen het trainingsprogramma worden dealers geauditeerd op hun kwaliteit met betrekking tot de dienstverlening van de Mercedes-Benz Vans-klanten. De toetsing betreft sales en aftersales. Daarnaast vereist het programma een digitale transitie. “Deze transitie dient middels een plan digitaal transformatieplan te worden geborgd en jaarlijks te worden herzien ten aanzien van de reeds gerealiseerde en nog te nemen digitale ontwikkelingen”, zegt Bram van Breda, marketingmanager bij Smeets Autogroep.

Van Breda laat weten trots te zijn met het behalen van het “felbegeerde ontbrekende puzzelstukje”. Smeets Autogroep is een officiële dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagen en telt vier vestigingen, in Eindhoven, Venlo, Ittervoort en Heerlen.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Meer lezen over Smeets autogroep