Leven na Stellantis | Wouter van der Voort: ‘Wij hebben bewust zelf de touwtjes in handen genomen’

Wouter van der Voort • Het dealerbedrijf Van der Linden van Sprankhuizen (LVS) had in 2021 vier vestigingen in Noord-Holland. Het bedrijf kreeg de keuze om te groeien en groot te worden binnen Stellantis, of om de handdoek in de ring te gooien.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Wouter van der Voort. (Foto: LVS)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Leven na Stellantis | Wouter van der Voort: ‘Wij hebben bewust zelf de touwtjes in handen genomen’ | Automotive Online

Leven na Stellantis | Wouter van der Voort: ‘Wij hebben bewust zelf de touwtjes in handen genomen’

Wouter van der Voort • Het dealerbedrijf Van der Linden van Sprankhuizen (LVS) had in 2021 vier vestigingen in Noord-Holland. Het bedrijf kreeg de keuze om te groeien en groot te worden binnen Stellantis, of om de handdoek in de ring te gooien.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Wouter van der Voort. (Foto: LVS)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.