Pon Logistics opent nieuwe vestiging in Apeldoorn

Pon Logistics • De nieuwe locatie van Pon Logistics zo’n vijf keer groter dan de bestaande vestiging in ’s-Heerenberg.
Redactie Redactie
Pon Logistics
(Foto: Pon Logistics)

Pon Logistics, de logistieke dienstverlener, opende eerder deze week een nieuw pand in Apeldoorn. Deze nieuwe vestiging aan de Woudhuizermark in Apeldoorn moet ‘op termijn’ de bestaande vestiging in ’s-Heerenberg vervangen. Dit schrijft het bedrijf in een persbericht.

Pon Logistics spreekt van ‘een welkome aanvulling op de al bestaande capaciteit’. Zo heeft het nieuwe filiaal een oppervlakte van zo’n 25 duizend vierkante meter. Verder beschikt het pand over 24 laaddocks. Hiermee is de nieuwe locatie zo’n vijf keer groter dan het huidige onderkomen in ’s-Heerenberg. De nieuwe locatie van Pon Logistics ligt in de oksel van Knooppunt Beekbergen, waar de A1 en de A50 samenkomen.

Duurzaam

In de Apeldoornse vestiging zal Pon Logistics alle werkzaamheden binnen haar domein uitvoeren: van warehousing tot handling en e-fulfilment voor zijn klanten. Het bedrijf benadrukt dat het pand aan alle duurzaamheidsnormen voldoet (onder meer dankzij het gebruik van zonnepanelen en warmtepompen) . ‘Met deze nieuwe locatie laat Pon Logistics zien dat logistiek, bedrijfsgroei en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan’, zo schrijft het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Meer lezen over Pon Logistics

Pon Logistics opent nieuwe vestiging in Apeldoorn | Automotive Online

Pon Logistics opent nieuwe vestiging in Apeldoorn

Pon Logistics • De nieuwe locatie van Pon Logistics zo’n vijf keer groter dan de bestaande vestiging in ’s-Heerenberg.
Redactie Redactie
Pon Logistics
(Foto: Pon Logistics)

Pon Logistics, de logistieke dienstverlener, opende eerder deze week een nieuw pand in Apeldoorn. Deze nieuwe vestiging aan de Woudhuizermark in Apeldoorn moet ‘op termijn’ de bestaande vestiging in ’s-Heerenberg vervangen. Dit schrijft het bedrijf in een persbericht.

Pon Logistics spreekt van ‘een welkome aanvulling op de al bestaande capaciteit’. Zo heeft het nieuwe filiaal een oppervlakte van zo’n 25 duizend vierkante meter. Verder beschikt het pand over 24 laaddocks. Hiermee is de nieuwe locatie zo’n vijf keer groter dan het huidige onderkomen in ’s-Heerenberg. De nieuwe locatie van Pon Logistics ligt in de oksel van Knooppunt Beekbergen, waar de A1 en de A50 samenkomen.

Duurzaam

In de Apeldoornse vestiging zal Pon Logistics alle werkzaamheden binnen haar domein uitvoeren: van warehousing tot handling en e-fulfilment voor zijn klanten. Het bedrijf benadrukt dat het pand aan alle duurzaamheidsnormen voldoet (onder meer dankzij het gebruik van zonnepanelen en warmtepompen) . ‘Met deze nieuwe locatie laat Pon Logistics zien dat logistiek, bedrijfsgroei en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan’, zo schrijft het bedrijf.

Meer lezen over Pon Logistics