Hyundai promoveert software-expert tot hoofd R&D

Hyundai Motor Group • Hij volgt in deze rol President Jung Kook Park op.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Yong Wha Kim (Foto: Hyundai)

Hyundai Motor Group heeft aangekondigd dat executive vice president Yong Wha Kim vanaf 1 mei het nieuwe hoofd wordt van de R&D-divisie. Kim kwam in 2015 bij de groep als voertuigcontrole-expert en heeft ruime ervaring op het gebied van ontwikkeling van automobielhardware, -software en EV-ontwikkelingsstrategieën. Dat maakt hyundai bekend in een persbericht.

In zijn nieuwe functie zal hij de divisie leiden om de inspanningen te richten op de integratie van software en hardware in de overgang naar softwaregedefinieerde voertuigen. President Jung Kook Park heeft de afgelopen 40 jaar leiding gegeven aan de R&D-afdeling. Park is door de groep aangewezen als adviseur.

Hyundai promoveert software-expert tot hoofd R&D | Automotive Online

Hyundai promoveert software-expert tot hoofd R&D

Hyundai Motor Group • Hij volgt in deze rol President Jung Kook Park op.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Yong Wha Kim (Foto: Hyundai)

Hyundai Motor Group heeft aangekondigd dat executive vice president Yong Wha Kim vanaf 1 mei het nieuwe hoofd wordt van de R&D-divisie. Kim kwam in 2015 bij de groep als voertuigcontrole-expert en heeft ruime ervaring op het gebied van ontwikkeling van automobielhardware, -software en EV-ontwikkelingsstrategieën. Dat maakt hyundai bekend in een persbericht.

In zijn nieuwe functie zal hij de divisie leiden om de inspanningen te richten op de integratie van software en hardware in de overgang naar softwaregedefinieerde voertuigen. President Jung Kook Park heeft de afgelopen 40 jaar leiding gegeven aan de R&D-afdeling. Park is door de groep aangewezen als adviseur.