Opinie | Van den Eijnden: Iedere 60 kilometer een laadpaal

Opinie • Dat 60 kilometer een hele afstand is, als je tankstress hebt, heeft AM-columnist Norbert van den Eijnden vroeger aan den lijve ervaren samen met zijn broertje op de achterbank. Anno 2023 rijdt hij in zijn EV zonder enige laadstress richting Zuid-Duitsland en Oostenrijk. En hij prijst de wijsheid van de EU dat er om de 60 kilometer een laadpaal moet komen.
Norbert van den Eijnden Norbert van den Eijnden
• Laatste update:
60 kilometer is nog een hele afstand als je laadstress hebt, weet Norbert van den Eijnden uit ervaring. (Foto: Norbert van den Eijnden).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijnden

Norbert van den Eijnden heeft rijke carrière in de leasebranche achter de rug. Zo was hij jarenlang ceo van Alphabet International. In die hoedanigheid werd hij ook verkozen tot Automotive Manager of the Year 2011. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur. Ook zit hij in de Raad van Commissarissen van Bovemij.

Opinie | Van den Eijnden: Iedere 60 kilometer een laadpaal | Automotive Online

Opinie | Van den Eijnden: Iedere 60 kilometer een laadpaal

Opinie • Dat 60 kilometer een hele afstand is, als je tankstress hebt, heeft AM-columnist Norbert van den Eijnden vroeger aan den lijve ervaren samen met zijn broertje op de achterbank. Anno 2023 rijdt hij in zijn EV zonder enige laadstress richting Zuid-Duitsland en Oostenrijk. En hij prijst de wijsheid van de EU dat er om de 60 kilometer een laadpaal moet komen.
Norbert van den Eijnden Norbert van den Eijnden
• Laatste update:
60 kilometer is nog een hele afstand als je laadstress hebt, weet Norbert van den Eijnden uit ervaring. (Foto: Norbert van den Eijnden).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijnden

Norbert van den Eijnden heeft rijke carrière in de leasebranche achter de rug. Zo was hij jarenlang ceo van Alphabet International. In die hoedanigheid werd hij ook verkozen tot Automotive Manager of the Year 2011. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur. Ook zit hij in de Raad van Commissarissen van Bovemij.