Mercedes-Benz Baan Twente uitgeroepen tot ‘Best Dealer 2022’

Mercedes Benz • Daarnaast won Baan Twente Rijssen in de categorie ‘Best Customer Satisfaction’ en Auto Kökcü in Amsterdam is de winnaar in de categorie ’Best Workshop CSI’.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Mercedes-Benz Baan Twente uitgeroepen tot Best Dealer 2022
Ook in de categorie ‘Best Customer Satisfaction’ wist Baan Twente met de vestiging in Rijssen de koppositie te bereiken. (Foto: Mercedes-Benz)

Mercedes-Benz dealer Baan Twente, met vestigingen in Hengelo en Rijssen, is uitgeroepen tot ’Best Dealer 2022’ in de categorie personenwagens. Het team behaalde de beste resultaten met aspecten als verkoop, service en klanttevredenheid. Dat meldt Mercedes in een persbericht. Baan Twente behaalde met zijn vestiging in Rijssen bovendien de eerste plaats in de categorie ‘Best Customer Satisfaction’. Auto Kökcü in Amsterdam is de winnaar in de categorie ’Best Workshop CSI’.

“Wij zijn bijzonder trots dat deze award dit jaar weer terug is bij Baan Twente. Het is een prachtige beloning voor de inspanningen van onze loyale en betrokken medewerkers. Goede service en een persoonlijke benadering zijn voor ons vanzelfsprekend; wij willen dat de klant zich altijd thuis voelt bij Mercedes-Benz”, aldus directieleden Gerd van der Kolk en Gert-Jan Baan.

Baan Twente staat op plek 44 in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60. Het bedrijf verkocht vorig jaar ruim 1.600 nieuwe auto’s. Bestel de Top 60 hier. 

Ook in de categorie ‘Best Customer Satisfaction’ wist Baan Twente met de vestiging in Rijssen de koppositie te bereiken. De vestiging Gorinchem van Louwman Mercedes-Benz staat op de tweede plek en de derde plek was voor ASV in Veghel.

Eerder deze week werd de Mercedes-Benz EQE uitgeroepen tot EV van het jaar 2023 door VZR.

Geplaatst in rubriek:
Nienke Eusterbrock
Nienke Eusterbrock

Nienke Eusterbrock is redacteur bij Automotive.