Directiewisseling bij Heuver Tyres en Profile Heuver

Banden • De verantwoordelijkheid van beide bedrijfsonderdelen wordt nu expliciet belegd in de organisatie.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Heuver Group)

Laura van den Heuvel is benoemd tot verkoopdirecteur bij bandenbedrijf Heuver Tyres. Kasper Olimulder krijgt de functie van operationeel directeur. Bij Profile Heuver gaat Charel Nijhuis de rol vervullen van algemeen directeur. Dit maken beide bedrijven vandaag bekend. Zij gaan rapporteren aan Bertus Heuver en Elmer Wiemer, respectievelijk ceo en cfo van de Heuver Group.

De tweekoppige directie van Heuver Group heeft gekozen voor de directiewisseling ‘om op een goede wijze invulling te kunnen geven aan de verdere internationalisering, professionalisering en groei van de organisatie’. “Laura en Kasper nemen vanaf heden de eindverantwoordelijkheid en dagelijkse leiding op zich voor Heuver Tyres, waarbij Charel hetzelfde doet voor Profile Heuver. Met deze stappen is de verantwoordelijkheid van beide bedrijfsonderdelen expliciet belegd in de organisatie,” laten zij weten.

Drie bedrijven

Laura van den Heuvel (40) is inmiddels ruim 14 jaar in dienst bij Heuver. In 2008 kwam ze binnen als verkoopmedewerker binnendienst Aeolus bij het familiebedrijf. Vanaf 2015 gaf ze als algemeen sales manager leiding aan de salesafdeling. Kasper Olimulder (44) startte in december 2004 als logistiek manager. In 2012 werd hij manager operations, waarbij hij verantwoordelijk was voor de afdelingen logistiek en inkoop. Daarna volgde in 2017 nog een promotie tot operational manager. Charel Nijhuis (48) is bijna zes jaar in dienst bij Heuver. In 2017 begon hij als manager filialen. Met ingang van 2023 is hij gepromoveerd tot director Profile Heuver.

Onder Heuver Group vallen drie commerciële bedrijven op het gebied van banden en wielen: Bevri Wheels en Banden, Heuver Tyres en Profile Heuver. Binnen de franchiseformule van Profile zijn er  vestigingen in Noordoost Nederland en Noord-Limburg die onder Heuver Group vallen.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Directiewisseling bij Heuver Tyres en Profile Heuver | Automotive Online

Directiewisseling bij Heuver Tyres en Profile Heuver

Banden • De verantwoordelijkheid van beide bedrijfsonderdelen wordt nu expliciet belegd in de organisatie.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Heuver Group)

Laura van den Heuvel is benoemd tot verkoopdirecteur bij bandenbedrijf Heuver Tyres. Kasper Olimulder krijgt de functie van operationeel directeur. Bij Profile Heuver gaat Charel Nijhuis de rol vervullen van algemeen directeur. Dit maken beide bedrijven vandaag bekend. Zij gaan rapporteren aan Bertus Heuver en Elmer Wiemer, respectievelijk ceo en cfo van de Heuver Group.

De tweekoppige directie van Heuver Group heeft gekozen voor de directiewisseling ‘om op een goede wijze invulling te kunnen geven aan de verdere internationalisering, professionalisering en groei van de organisatie’. “Laura en Kasper nemen vanaf heden de eindverantwoordelijkheid en dagelijkse leiding op zich voor Heuver Tyres, waarbij Charel hetzelfde doet voor Profile Heuver. Met deze stappen is de verantwoordelijkheid van beide bedrijfsonderdelen expliciet belegd in de organisatie,” laten zij weten.

Drie bedrijven

Laura van den Heuvel (40) is inmiddels ruim 14 jaar in dienst bij Heuver. In 2008 kwam ze binnen als verkoopmedewerker binnendienst Aeolus bij het familiebedrijf. Vanaf 2015 gaf ze als algemeen sales manager leiding aan de salesafdeling. Kasper Olimulder (44) startte in december 2004 als logistiek manager. In 2012 werd hij manager operations, waarbij hij verantwoordelijk was voor de afdelingen logistiek en inkoop. Daarna volgde in 2017 nog een promotie tot operational manager. Charel Nijhuis (48) is bijna zes jaar in dienst bij Heuver. In 2017 begon hij als manager filialen. Met ingang van 2023 is hij gepromoveerd tot director Profile Heuver.

Onder Heuver Group vallen drie commerciële bedrijven op het gebied van banden en wielen: Bevri Wheels en Banden, Heuver Tyres en Profile Heuver. Binnen de franchiseformule van Profile zijn er  vestigingen in Noordoost Nederland en Noord-Limburg die onder Heuver Group vallen.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.