Meeste elektrische auto’s alweer op hun retour in kwakkelende automarkt

Steven Don Steven Don
Meeste elektrische auto’s alweer op hun retour in kwakkelende automarkt

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Bram Leijten

  Titel van dit bericht is flauw. Markt is -7,6%. Tesla is -6,5%; leaf +55%; overige EV worden de getallen niet vermeld. Maar de nummer 1 en 2 EV doen t blijkbaar beter dan de markt. Suggestie voor titel van dit bericht:”EV blijft overeind in dalende totaalmarkt”….

 • Henk Meiborg

  @Bram Leijten, juist opgemerkt, daarnaast leert het verleden dat de stijgende lijn na eerder wijzigingen in bijtellingsland even een dip laat zien (2013/14) en daarna weer naar het eerdere niveau terugkeert.

Meeste elektrische auto’s alweer op hun retour in kwakkelende automarkt | Automotive Online

Meeste elektrische auto’s alweer op hun retour in kwakkelende automarkt

Martijn Roede Martijn Roede
Meeste elektrische auto’s alweer op hun retour in kwakkelende automarkt

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Bram Leijten

  Titel van dit bericht is flauw. Markt is -7,6%. Tesla is -6,5%; leaf +55%; overige EV worden de getallen niet vermeld. Maar de nummer 1 en 2 EV doen t blijkbaar beter dan de markt. Suggestie voor titel van dit bericht:”EV blijft overeind in dalende totaalmarkt”….

 • Henk Meiborg

  @Bram Leijten, juist opgemerkt, daarnaast leert het verleden dat de stijgende lijn na eerder wijzigingen in bijtellingsland even een dip laat zien (2013/14) en daarna weer naar het eerdere niveau terugkeert.