AM-columnist Clem Dickmann: arme Koos Burgman

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Kees J. Leunis

    Teken van deze tijd helaas. Compassie bestaat niet meer. Ook buiten de automotive is het een duidelijk verschijnsel. Overal. In het extreme, overal slachten mensen elkaar af. Ik blijf uitkijken naar mensen die zorgvuldiger met elkaar omspringen. Lijkt zoeken naar de naald in 1 van de vele hooibergen. Saluut!

  • Willem van der Veer

    Goed gezien van Clem.
    Nu ik in het Koops Furness debacle verzeilt ben, merk ik hoe fijn het is om steunbetuigingen te krijgen. Nogmaals dank aan iedereen die de moeite nam en ik verheug me nu al op de felicitaties van volgende week.
    En ook excuses aan branchegenoten die betrokken waren bij andere faillisementen, waar ik geen contact mee opnam in de veronderstelling dat ze daar niet op zaten te wachten.