Teus Hakkesteegt overleden

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • pierre bakker

  Hierbij mijn oprechte deelneming.Teus was een fantastisch mens. Ik ben blij dat ik hem heb mogen leren kennen

 • nico schipper

  Beste Famillie;

  Hierbij wil ik mijn persoonlijke deeleming mailen m.b.t. het verlies van Teus.
  Ik heb altijd met veel plezier zaken met hem gedaan, en zal hem blijven herrineren als een enorme levensgenieter.
  Ik wens U veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Nico Schipper.

  Autobedrijf N.F. Schipper.
  Oostwal 97-99
  1749XL Warmenhuizen

 • Jan Benschop

  Mijn oprechte deelneming.

 • Bas Hesselink

  Beste familie, geschokt nam ik kennis van het bericht dat Teus is overleden. Zijn oprechte belangstelling, openheid en enthousiasme hebben mij altijd geinspireerd. Een ritje naar Meerkerk om de auto voor een beurt te brengen was geen plicht maar een feestje omdat je Teus, zijn broers en zijn vader ontmoette. Hoe druk het ook was, de koffie stond altijd klaar. De wereld van de auto’s en de wereld van het oude papier ontmoetten elkaar. Het spijt mij hem de laatste jaren niet meer te hebben gesproken, maar hij blijft in mijn herinnering als een warme, gezellige vent die alles goed op een rijtje had. Ik wens jullie veel sterkte!
  Bas Hesselink

 • Dirk-Jan Middelkoop

  Mijn oprechte deelneming
  het was een voorrecht Teus te hebben gekend

 • Automobielbedrijf van der Kwaak BV

  Onze oprechte deelneming met het grote verlies van Teus. Wij wensen jullie veel sterkte.