Prius best verkochte auto in Japan

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Kees-kun

    het nieuwe model is goedkoper: dat kan alleen maar in Japan. Temeer ook dat je in Japan een auto rechtstreeks van de fabriek koopt. De dealers zijn eigenlijk outlets van de fabrieken. Dus geen tussenhandel: geen importeur, geen dealerbedrijf. En natuurlijk een gunstig belastingklimaat: geen BPM en maar 5 % BTW. Daarom zijn auto’s hier ook zo verrekte duur.