Maximaal succes met een gekwalificeerde lead

Een gemiddeld autobedrijf krijgt dagelijks een grote hoeveelheid leads binnen. Een goede zaak want een (gekwalificeerde) lead is vaak een prima startpunt voor de opbouw van een langdurige klantrelatie.

Maar de weg van een lead naar een transactie is lang en zit vol hobbels en kuilen. Met de juiste werkwijze neemt de kans op succes enorm toe. Dat betoogt Paul de Vries, spokesman bij Marktplaats Auto’s en oprichter van het virtuele BDC van #DCDW,  in zijn whitepaper Maximaal succes met een gekwalificeerde lead.

Maximaal succes met een gekwalificeerde lead | Automotive Online

Maximaal succes met een gekwalificeerde lead

Een gemiddeld autobedrijf krijgt dagelijks een grote hoeveelheid leads binnen. Een goede zaak want een (gekwalificeerde) lead is vaak een prima startpunt voor de opbouw van een langdurige klantrelatie.

Maar de weg van een lead naar een transactie is lang en zit vol hobbels en kuilen. Met de juiste werkwijze neemt de kans op succes enorm toe. Dat betoogt Paul de Vries, spokesman bij Marktplaats Auto’s en oprichter van het virtuele BDC van #DCDW,  in zijn whitepaper Maximaal succes met een gekwalificeerde lead.