Multichannel wat??

Het aankoopproces van een auto verandert in razend tempo. De consument zoekt gemiddeld drie maanden en raadpleegt steeds meer, en nieuwe, bronnen en kanalen. Deze ontwikkeling biedt een scala aan mogelijkheden voor het moderne autobedrijf. Dat betoogt Vincent Jorritsma, een van de oprichters en partners van Webuildretail.

ernst gleijm vincent jorritsma

Dit was de eerste Whitepaper van Vincent Jorritsma en Ernst Gleijm.

In deel 2: hoe maak je als traditioneel autobedrijf de shift van een voornamelijk fysiek naar digitaal georiënteerd bedrijf?

 

Zelf een whitepaper plaatsen?

We stellen Automotive graag beschikbaar aan bedrijven die de autobranche van kennis willen voorzien via een whitepaper. Voor deze papers geldt dat ze niet wervend, maar informatief zijn. Meer informatie? Mail dan met Bart Kuijpers.

Multichannel wat?? | Automotive Online

Multichannel wat??

Het aankoopproces van een auto verandert in razend tempo. De consument zoekt gemiddeld drie maanden en raadpleegt steeds meer, en nieuwe, bronnen en kanalen. Deze ontwikkeling biedt een scala aan mogelijkheden voor het moderne autobedrijf. Dat betoogt Vincent Jorritsma, een van de oprichters en partners van Webuildretail.

ernst gleijm vincent jorritsma

Dit was de eerste Whitepaper van Vincent Jorritsma en Ernst Gleijm.

In deel 2: hoe maak je als traditioneel autobedrijf de shift van een voornamelijk fysiek naar digitaal georiënteerd bedrijf?

 

Zelf een whitepaper plaatsen?

We stellen Automotive graag beschikbaar aan bedrijven die de autobranche van kennis willen voorzien via een whitepaper. Voor deze papers geldt dat ze niet wervend, maar informatief zijn. Meer informatie? Mail dan met Bart Kuijpers.