De Vries leidt de digitale weg op Dealerholdingseminar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Automotive Dealerholdingseminar vindt plaats op 12 november in het stadion van ADO Den Haag. Het evenement is uitsluitend bedoeld voor directieleden van dealerbedrijven. Deelname is kosteloos, maar let op: er is nog maar een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Partners van het event zijn: Fleetselect, Autotelex, Maha Equipment en Centraal Beheer Achmea

Naast De Vries zijn er presentaties van Gijs van den Broek van Wemarket, een spin-off van Wetransfer. Daarnaast zijn er nog drie andere sprekers, waaronder Robert Wiesman. Wiesman werd in de VS bekend als ‘Your Hyundai Guy’. Op het Dealerholdingseminar zal hij uit de doeken doen hoe hij, door van zichzelf het merk te maken, de best verkopende Hyundai-dealer van de VS werd.

Autobrief 2
Tot slot is er volop aandacht voor Autobrief2. Vanuit het ministerie van Financiën wordt tekst en uitleg gegeven over de totstandkoming en gedachten achter de Autobrief.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Alleen aanmeldingen van directieleden van dealerbedrijven worden geaccepteerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.