‘Remarketing bedrijfswagens vereist ervaring’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Schade herstellen is soms zinvol, maar bij een wat oudere koelwagen die bijna zeker naar het buitenland gaat (dertig tot veertig procent van de gebruikte bestelauto’s wordt geëxporteerd, red) moet je juist zo weinig mogelijk doen”, zegt Wierd Meijering van Autoveiling Nederland. 

Dunne marges
Ervaring is belangrijk in deze specifieke occasionmarkt, zegt ook Bart Ruinemans van Ruinemans Bedrijfswagens. “Het duurt lang voor je doorhebt bij welke besteller welke behandeling hoort. Dan moet je goed de markt kennen en weten wat voor type koper bij een besteller past.”

De verkoop van gebruikte bestelauto’s is de afgelopen tijd gestegen, maar door de dunne marges is het een lastige markt om in te opereren.

Lees het hele artikel over de remarketing van lichte bedrijfswagens in Automotive Management 10, die morgen verschijnt maar nu al online te lezen is.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.