Italiaanse fabrikant Ikea-auto op Dealerholdingseminar 2014

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo gaat Carlo de Micheli, head of innovation bij OSVehicles vertellen waarom het huidige distributiemodel niet lang meer houdbaar is. OSVehicle zet in op de combinatie van Ikea en open source-productontwikkeling.

Steven Bakker, oprichter en ceo van BAS Group (onder meer: Dixons, My Com en de iCentres), vertelt hoe een bedrijf Clicks en Bricks in elkaar kan laten samensmelten, iets dat de autobranche nu nog maar moeizaam afgaat.

Tot slot komt beursmanager Roelant Groen, namens de organisatie van de AutoRAI vertellen hoe ze de beurs nieuw leven ingeblazen hebben. Ook is er een exclusieve sneak preview van de opzet van de AutoRAI 2015. 

Het Automotive Dealerholdingseminar is EXCLUSIEF bedoeld voor de directies van dealerbedrijven. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen van niet-dealers worden NIET geaccepteerd. Meer informatie en aanmelden kan via deze link

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.