AVN Group breidt uit naar België

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Belgische veilinghuis heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen. Ben Mees is aangesteld als country manager. “Hij heeft de juiste ervaring en is een originele Belg die ook Wallonië en Frankrijk goed kan benaderen”, zegt Wierd Meijering, algemeen directeur AVN Group. 

Het veilinghuis was al een paar jaar actief in België. “We hadden er een aantal klanten die ons min of meer gevonden hadden. Door een eigen vestiging te openen kunnen we beter communiceren en de markt zelf actief benaderen.” Meijering verwacht volgend jaar zo’n duizend auto’s te kunnen verkopen vanuit België.

Rondetafelgesprek 
Wierd Meijering nam ook deel aan het Automotive Management rondetafelgesprek over de occasionmarkt. Negen remarketingprofessionals bespraken de belangrijkste ontwikkelingen. Abonnees kunnen een verslag van de bijeenkomst lezen in Automotive 10, die hier ook digitaal te bekijken is.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.