Wij zijn automotive
Automotive werkplaats | Nieuwsbrief | Colofon | Adverteren | Abonnement 
Online Adverteren
Vakblad adverteren
Bezig met laden...
Klik om te vergroten

Vaartland.nl start met verkoop nieuwe auto's

13-01-2012 11:22

Occasiondealer Vaartland.nl start vandaag met de verkoop van nieuwe auto's. Dat laat het bedrijf weten aan Automotive.

Vaartland biedt in eerste instantie dertien modellen aan, de Fiat 500, Kia Picanto, Peugeot 107, Seat Ibiza en Volkswagen Polo. Maar op termijn gaan daar meer merken en modellen bijkomen. Op de site van het bedrijf kunnen consumenten zelf een auto configureren. Bestellen gebeurt in eerste instantie nog niet online.

Vaartland betrekt de auto's uit het dealerkanaal. "We halen de auto's bij dealers en importeurs uit heel Europa", vertelt marketingmanager Martijn Bovée.

Eigen vestigingen
Vaartland.nl verkoopt momenteel vanuit negen vestigingen occasions. Op deze vestigingen worden de verkoopgesprekken over de nieuwverkopen gevoerd en de auto's afgeleverd. En daar zit de toegevoegde waarde ten opzichte van sites als Auto.nl en Nieuweautokopen.nl stelt Bovée. "De klant wordt bij ons vriendelijk ontvangen voor het verkoopgesprek, loopt met de verkoopadviseur het gehele verkoopproces door en krijgt een marktconforme prijs voor de inruilauto. Daarna wordt de deal pas getekend."

Vaartland.nl kan leveren uit de voorraden van de partijen met wie het samenwerkt en legt zelf geen voorraad aan. "Ook onze overheadkosten nemen niet toe, waardoor we een scherpere prijs kunnen bieden dan dealers."


 

Reageer Doorsturen
Reacties (3)

leuk samenwerkingsverband met eco car center uit rotterdam...maar betwijfel of het goedkoper is dan de reguliere dealers...als ik zo de eerste prijzen bekijk is het duurder dan de totaalprijzen van de dealer..voorbeeld Peugeot 107 xr aangeboden door vaartland.nl / eco cars rijklaar vanaf 9530,- terwijl de dealers dezelfde auto al aanbieden voor 7.995,- euro.....echter door het imago dat vaartland.nl heeft kan dit goedkoop lijken....bied tevens wederom weer nieuwe kansen voor de actieve en alerte Autodealers en vaartland.nl..Wel goed initiatief...

M. Schoonderwoerd - Autobedrijf Bastians - Geplaatst op 13-01-2012 15:42:37.

veel succes met deze nieuwe koers-wijziging.

ook dit wordt weer een succes!!

Jaap van Stijn - ATU - Geplaatst op 13-01-2012 13:05:17.

Martin,

Succes met de nieuwe karren !
Groet
Lex

Lex Schoutens - Ex Lease Sales BV - Geplaatst op 13-01-2012 12:12:27.
Overige berichten
Maak Automotive uw homepage | Nieuwsbrief | Colofon | RSS-feeds


website realisatie CyberNed Internet Services