Autoveiling.nl breidt Eva uit met Bram

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle te veilen auto’s worden door de Autoveiling Taxatiedesk van een veilingwaarde voorzien. Als de auto hiervoor verkocht mag worden, veilt Eva de auto en anders neemt Bram de veiling van de auto op zich.  

Nieuwe jas voor Bram
In feite is Bram de bekende live hamerveiling in een nieuw jasje gestoken, vertelt Autoveiling-directeur Wierd Meijering aan Automotive. “Sinds 2003 hebben wij een online hamerveiling. Die is inmiddels wat verouderd, deze is destijds nog gemaakt in Flash wat inmiddels door veel computers niet meer wordt ondersteund. En in deze tijd moet je als veilinghuis goed je best doen om je te onderscheiden.”

“We merken dat we met het 3D-concept van Eva een grote kopersgroep aanspreken. Eva verkoopt momenteel 91 procent van de auto’s die worden aangeboden. Met Bram willen we nu ook een onderscheidende beleving aan de veiling meegeven.” 

Autoveiling organiseert iedere dinsdag, woensdag en donderdag een Bram-hamerveiling. Voor het aanbieden van auto’s onder Bram wordt, net zoals bij de oude hamerveiling, een verkoopcommissie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.