Nog enkele kaarten beschikbaar voor Automotive Congres

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wilt u aanwezig zijn bij dit unieke jubileumcongres van Automotive, wees er dan snel bij om u in te schrijven.

Tijdens het Nationaal Automotive Congres geven diverse sprekers uit binnen- en buitenland hun visie op hoe de autobranche er in 2020 uitziet. Het congres wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van vakblad Automotive. De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen.

In het plenaire programma geven Andy Whitehair (Ebay), Janus Smalbraak (Pon), Vahid Daemi (Leaseplan), Henk van der Kwast (Stern) en Paul Zekhuis (Autobinck) hun visie op de autobranche. Daarnaast spreken de columnisten van vakblad Automotive de zaal toe, en is er een cabaret-intermezzo verzorgd door Martijn Koning. We besluiten de dag in een `College Tour` setting, waarbij voormalig bondscoach en topvoetballer Frank Rijkaard wordt geinterviewd door Roelof Hemmen.

Daarnaast is er een parallelprogramma waarin dieper wordt ingegaan op autobranche gerelateerde onderwerpen. Het complete programma vindt u hier. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.