Nomineer uw Talent of the Year

Redactie Redactie
• Laatste update:

Talent houdt de autobranche in beweging. Mensen die sturen op verandering in plaats van denken ‘zo hebben we dat altijd al gedaan’. Die het in zich hebben om het maximale uit hun bedrijf of afdeling te halen, en medewerkers inspireren en motiveren. Die innovatief zijn en tegen de stroom in durven roeien. De topmanagers van morgen.

Automotive heeft voor deze groep talentvolle topmanagers een nieuwe prijs in het leven geroepen: Innovam-RDC Automotive Talent of the Year, in samenwerking met het Heiwegen Consultancy en KPMG. Hoofdsponsors van de verkiezing zijn Innovam en RDC.

Nomineren kan tot en met dinsdag 15 september 2015

We zoeken een manager in de leeftijd tot en met 40 jaar, die al bewezen heeft over goede managementvaardigheden te beschikken en kan uitgroeien tot de ceo van morgen. Vind jij dat je voor deze prestigieuze prijs in aanmerking komt, of weet je iemand die deze prijs verdient?
Schrijf hier jouw kandidaat voor de Innovam-RDC Automotive Talent of the Year in.

Inschrijven kan tot en met 15 september 2015. De inzending wordt niet openbaar gemaakt. De finalisten zijn reeds bekendgemaakt. De winnaar wordt uitgeroepen op het exclusieve Innovam-RDC Automotive Gala, dat op 29 januari 2016 plaatsvindt in Bilderberghotel `t Speulderbos in Garderen.
Meer informatie over de verkiezing en het evenement vind je hier. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.