Cargarantie stapt op de fiets

Redactie Redactie
• Laatste update:

De introductie van het nieuwe product is deels ingegeven door vraag van autofabrikanten die zelf ook steeds meer activiteiten op de fietsenmarkt ontplooien.

Klantenbinding
Cargarantie is niet de eerste partij die aanvullende garantie op e-bikes biedt, zegt Luc Baetens, algemeen directeur van Cargarantie Benelux. “Een andere aanbieder doet dit al op de Nederlandse markt, in die zin is het niet innoverend. Maar wij zijn wel de eerste die dat in meerdere landen in Europa doen. We zien dat de fietsenmarkt sterk in ontwikkeling is. De branche werkt aan klantenbinding en dat is een aspect waar wij op de auto- en motorfietsenbranche al veel ervaring mee hebben.”   

Bescheiden
De garantie dekt alle belangrijke onderdelen van de e-bike, met uitzondering van slijtageonderdelen zoals banden. 

Cargarantie verwacht dit jaar tussen de vijfhonderd en duizend E-Bikegaranties te verkopen in ons land. “Een bescheiden aantal, aangezien er jaarlijks ettelijke duizenden worden verkocht.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.