Wij zijn automotive
Automotive werkplaats | Nieuwsbrief | Colofon | Adverteren | Abonnement 
Online Adverteren
Vakblad adverteren
Bezig met laden...
Klik om te vergroten

Leaseplan opent occasionoutlet in HDMG-pand

16-03-2012 09:46

Leaseplan opent begin april zijn tweede occasionoutlet. Deze wordt gevestigd in het voormalige pand van HDMG in Veghel. Leaseplan heeft al een occasionoutlet in Raamsdonksveer. Dealerholding HDMG ging in de zomer van 2008 failliet.

Vanuit het pand worden ex-leaseauto’s aan consumenten aangeboden. “Consumenten vinden ex-leaseauto’s steeds aantrekkelijker. Daarom willen we deze kopersgroep actiever benaderen”, vertelt marketingdirecteur van Leaseplan Erik Staat. “We hebben een speciale website met het actuele aanbod waar mensen zich kunnen oriënteren en we zorgen dat er een breed assortiment beschikbaar is: van Polo tot 5-serie.”

De nieuwe occasionoutlet heeft twee verdiepingen en er is ruimte voor ruim 150 auto’s. De twee occasioncenters van Leaseplan staan beide in het zuiden van het land. Mogelijk komen er nog meer outlets bij, in meer noordelijk gelegen provincies. Staat: “Dit is een opmaat en als het succesvol is, zullen we zeker kijken naar de mogelijkheid van uitbreiding.”

Remarketing Award 
Leaseplan is een van de drie genomineerden voor de Remarketing Award. De prijs wordt uitgereikt tijdens het Remarketing Event, een congres gericht op leasemaatschappijen, dealerholdings, occasionmanagers, fleetowners en andere bedrijven die professioneel te maken hebben met de remarketing van gebruikte auto’s. Registreren voor het evenement kan via www.remarketingevent.nl.

Reageer Doorsturen
Overige berichten
Maak Automotive uw homepage | Nieuwsbrief | Colofon | RSS-feeds


website realisatie CyberNed Internet Services