Wij zijn automotive
Automotive werkplaats | Nieuwsbrief | Colofon | Adverteren | Abonnement 
Online Adverteren
Vakblad adverteren
Bezig met laden...
Klik om te vergroten

Telefonische taxatiedienst van start

24-01-2012 11:15

Deze maand is de nieuwe waardebepalingsdienst 0900-taxatie gelanceerd. Jos Nijland, directeur van autohandelsbedrijf Nijland en Leussink, is de initiatiefnemer achter de dienst.

Bedrijven die de waarde van een occasion willen opvragen, kunnen 0900-taxatie bellen. Aan de hand van kenteken, kilometerstand en aanvullende informatie over opties en de door de beller ingeschatte schadelast, wordt binnen twee minuten een handelswaarde afgegeven. De waarde wordt bepaald aan de hand van data uit Autotelex Pro en de kennis van de medewerkers. Per email ontvangt de aanvrager daarna een rapport over de auto en de waarde.

“Met deze dienst kunnen verkoopmedewerkers hun klanten meteen een gefundeerde inruilwaarde geven”, vertelt Nijland. “Het bedrag is fair voor de klant en het bedrijf valt zich er ook geen buil aan.” 

De waarde is gegarandeerd: de auto kan voor het opgegeven bedrag verkocht worden aan een selecte groep van inkopers. 

Lees meer over 0900-taxatie in Automotive 1. Abonnees kunnen hier de digitale versie lezen. 

Reageer Doorsturen
Reacties (2)

Niet bijzonder vernieuwend, maar absoluut een uitkomst voor de traditionele autoverkoper. Met één belletje krijg je snel een goede en betrouwbare handelsbieding: daar gaat het uiteindelijk om!

Robert Landeweerd - Autogilde van der Zande BV - Geplaatst op 25-01-2012 16:23:04.

Suggestie: probeer het eens uit met een paar auto's van de Autotelex lijst uit en kijk welke gegarandeerde waarde eruit komt. Dan weten we meteen wat de waarde is van het top en flop lijstje.

Roel Hindriks - Lease Consult B.V. - Geplaatst op 24-01-2012 13:26:28.
Overige berichten
Maak Automotive uw homepage | Nieuwsbrief | Colofon | RSS-feeds


website realisatie CyberNed Internet Services