Britse dealergigant Jardine vestigt veilingrecord

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op het Nationaal Automotive Congres 2020 komen Matthew Wrigley (marketingdirecteur) en Richard Hollis, head of used car sales, vertellen over de remarketingstrategie van deze Britse gigant.

Op de BCA-veiling in Bedford werden 430 auto`s aangeboden. “De combinatie van een groot en goed aanbod in combinatie met enthousiaste kopers, maakte van het event een succes”, aldus Hollis. De verkoop van 405 auto`s van één bedrijf in een veiling is een record in het VK.

Parallelsessies
Hollis en Wrigley vullen een van de acht parallelsessies op het congres. Naast remarketing zijn er onder andere ook sessies over bedrijfsopvolging bij familiebedrijven, de aftersalesmonitor, de psychologie bij autonoom rijden, ontwikkelingen op het gebied van datamanagement en garantieclaims op het programma. Bekijk de sessies hier.

Topsprekers
Het Nationaal Automotive Congres vindt plaats op 19 mei in de Philharmonie Haarlem. Er is inmiddels al een groot aantal topsprekers vastgelegd, waaronder Henk van der Kwast (ceo Stern), Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group), Johan Willems (raad van bestuur Opel Group), Andy Whitehair (director motors Ebay), Janus Smalbraak (ceo Pon), Frank Rijkaard en Vahid Daemi ceo Leaseplan Corporation). 

Hier vindt u meer informatie over het event en kunt u zich inschrijven. 

Partners
Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Cargarantie, Partspoint Group, Findio, Centraal Beheer/Achmea, Apollo, Bovemij, Stichting Duurzaam Repareren, PPG, Autoinspectie.nl, Dealer Lease Company, Autotelex, Tevreden.nl, Speedrepair, VDS Automotive en EDM.   

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.