Fleetselect Rally: netwerken tussen 64 auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Equipe van Dieny van Toorn, medewerkster Used Cars bij Volvo Cars Nederland, eindigde uiteindelijk als eerste, in een Volvo V70. De importeur van het Zweedse merk is een geduchte titelkandidaat: In 2012 won het team Van Toorn ook al, in 2013 werd het tweede en vorig jaar ging de erebokaal naar collega Maarten Weijschede.

De tweede plaats was voor de winnaar van 2013, Jeroen van den Broek van CRM Automotive Retail. Van den Broek bracht dit jaar een tot rallyauto geprepareerde Triumph 2500 MkII mee.

De prijs voor de meest ludieke auto ging naar de Landrover 90 van Ronald van Ierssel van Landrover Financial Services (zie foto – met uiterst rechts Fleet Select-directeur Hans Kieft). Uiteraard reden ook wij – Mobility Media – mee, in een als Tour de France-volgauto uitgedoste Citroën DS Break uit 1975.

U vindt een fotoreportage op onze Facebookpagina.

Onder Ons
De lezer van het vakblad Automotive kent de rubriek Onder Ons vast: de maandelijkse rubriek waarin we kort verslag doen van diverse evenementen in de autobranche. Deze rubriek vindt u nu ook online.
Organiseert u een evenement dat in aanmerking komt voorplaatsing in deze rubriek? Stuur dan een uitnodiging naar redactie@automotive-online.nl.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.